Hooaeg algas võiduga!

Posted on juuni 3, 2018

Hooaeg algas võiduga!

Täna sai meie jaoks alguse järjekordne Rahvaliiga hooaeg. Tilsi staadionil peetud mängus oli vastaseks FC Las Valga. Tegu noortest poistest koosneva tiimiga.

Meie jaoks oli tänane mäng ühtlasi ka esimeseks palli puudutamiseks murul see aasta. Trenni pole me teinud ja mängu eel oli ka väike kõhklus sees. Õnneks saime sellest kohe üle, seda muidugi vastase abiga. Juba teisel minutil söötis Enar Maran õnnetult väravavahile tagasi, kes pallini ei küündinud ja skoor meie kasuks oligi avatud. Mõni minut hiljem andis Davis nurgalöögi, mis väravavahist väravasse veeres. Peaaegu kohe lisas värava Kaarli söödust Cristofer. Seejärel suurendas edu kahel korral Allar, mõlemal korral oli söötjaks Davis. Enne poolaja lõppu skooris veel Cristofer. Esmalt enda teenitud penaltiga ja veidi hiljem sai lihtsalt palli võrku lükata. Poolaeg 7:0.

Teine poolaeg algas väga lojult. Suur eduseis uinutas. Kuigi võimalusi oli piisavalt, siis väravaid lõid hoopis vastased. Kahel korral sai palli meie väravasse Lauri Liivapuu. Mäng muutus väga lahtiseks ja pall käis ühe värava alt teise alla. Meie väravas olnud Tamur proovis täna Liverpooli purilukku järele teha. Korra viskas palli vastasele jalale ja teine kord jooksis pallist mööda. Õnneks lahenesid need olukorrad siiski meie jaoks soodsalt. Enne mängu lõppu suutsime ikka mõned pallid veel ka ise väravasse toimetada. Kahel korral skooris veel Cristofer ja korra Davis. Vastaste väravavaht tegi päris hulgaliselt tõrjed täna ja jooksis isegi mõned korrad väljakule hullama. Seda me ära karistada kahjuks ei suutnud. Mängu lõppskoor 10:2 meie kasuks.

Ees on veel 9 mängu. Treenimatus andis siiski tunda. Järgmistes mängudes meil enam nii lihtsalt midagi ei tule.