Võimalusterohke mäng, aga kaotus !

Posted on juuni 14, 2014

Võimalusterohke mäng, aga kaotus !

Peale avalööki Tilsis, jätkus Rahvaliiga päev hiljem Otepääl. Kohtusime kohaliku PJK Revaliga. Võistkond mängis eelmisel hooajal veel Eesti IV Liigas. Erinevate probleemide tõttu otsustati seal mängimine lõpetada ja sellest hooajast liituti Rahvaliigaga.

Mängiti poolel väljakul 8v8 2×35 minutit.Mäng algas nagu päev varemgi meie domineerimisega. Muret tegi esimesel poolajal taas realiseerimine. Mitmetest luhtunud olukordadest hoolimata leidis pall lõpuks tee väravasse – autoriks Rain. Mida mäng edasi, seda rohkem hakkasid vastased ka meie poolel käima. Pall käis postis ja mitmel korral tegi hiilgavat tööd Allar.

Teise poolaja algul oli paar väga head võimalust edu suurendamiseks meil, aga nagu needus oleks peale pandud ja väravaid ei sündinud. Jalgpallis juba on sedasi, et kui ise ei suuda lüüa, siis teeb seda keegi teine. Teise poolaja keskel korraldasid vastased vasturünnaku, kui meie mehed vaidlesid kohtunikuga ja suutsid seisu viigistada. Meie meestel taaskord ei jätkunud sädet, et mängida edasi ja püüelda väravateni. Toimus rohkem sunnitöö ja tundus nagu mehed oleksid platsil vastu tahtmist. Tänast kohtunikku peab muidugi kiitma, sest vilistas ta mängu ju ilma vileta ja tuleb andeks anda, et eriliselt ta ennast mängu segada ei lasknud. Ainult kui oma võistkond vihaselt käratas, siis üritas ta karjapoisilku vilega meeskondadele märku anda. Ka teinegi värav sündis segaselt, kui pool tiimi tegeles muude asjadega kui mäng. Lõpus küll üritati veel, aga taaskord tuleb leppida eduseisu mahamängimise ja valusa kaotusega, mis oleks võinud hoopis võit olla. 2:1 võit PJK Revalile.

Tänase mängu kangelane on vaieldamatult Allar. Tema hiigeltõrjed olid ainsad, mis meie tuju veel tõstsid. Järgmisteks mängudeks on vaja leida see mängulust ja rõõm taas üles. Vastasel juhul meil see aasta võidurõõmu ei pruugigi tulla.

Juunis on veel plaanis kolm mängu ära mängida. Kindlaid kokkuleppeid veel ei ole, aga kõigi eeldustega kohtume Tilsi staadionil 26.juuni Antslaga ja 28.juuni Kääpaga.