Silmad peas!

Posted on juuni 26, 2014

Silmad peas!

Pärast nädalast pausi jätkus Rahvaliiga taas Tilsis, kui meile külla tuli Antsla tiim. Varasemad lahingud nendega tasa – 1 võit, 1 viik ja 1 kaotus. Punkte oleme kaotanud just nende vastu võõrsil. Üle hulga aja oli ka ilus ilm ja ca 30 pealtvaatajat oli tribüünidel kaasa elamas.

Mäng algas meile kohe edukalt kui Ivo pealelöök muutis kaitsja jalast suunda ja väravavaht ei jõudnud enam ümber suunduda ning kiire kolmanda minuti värav oligi sündinud. Olukordi oli mitmeid veel, aga tabamused jäid tulemata. Vahel said hoopis vastased proovimas käia, aga midagi väga ohtlikku ei sündinud ka neil. Pigem mängisime neile ise olukordi, mis oleks pidanud olemata olema.

Peale väikest pausi suutsime alustada taas paremini. Taas esimeste minutite kiire värav tegi seisuks 2:0. Seekord sai tabamuse kirja Rait, kes küll ei löönud kõige õnnestunumalt, aga pall oli teel ette nurka, kui väravavaht seda püüdis ja enda kõhu alt või jalgade vahelt õnnetult läbi lasi. Taas oli võimalusi, mida ei soovitud ära kasutada. Vastased muutusid veidi aktiivsemaks ja üritasid ise meie värava all midagi korraldada. Taaskord midagi väga ohtlikku ei sündinud. Olukorrad suutsid likvideerida kas kaitsjad või oli löök väravavahile lihtne saak. Mäng lõppeski tulemusega 2:0. Meil said väljakul käia kõik 17 kohale tulnud pallivõlurit. Selle hooaja lahkumismänguks jäi tänane kohtumine Sanderile, kes läheb nüüd 11 kuuks treeninglaagrisse. Sanderist tunneme kindlasti puudus, aga loodetavasti naaseb ta järgmiseks hooajaks veel parema ja tugevamana!

Ees on ootamas veel 4 kohtumist. Millal need täpselt toimuma saavad, seda veel ei tea.