Tilsi staadionil selgusid Põlvamaa KOSSUSARI 2014 parimad

Posted on aug. 20, 2014

Tilsi staadionil selgusid Põlvamaa KOSSUSARI 2014 parimad

Sellisel tähtsal päeval nagu 20.august sai lõpplahenduse esimene Põlvamaa KOSSUSARI. Vaatamata sarja kõige raskematele ilmastikuoludele, oli kohale tulnud taaskord rekordarv osalisi. Täna oli pallimas 38 korvpallisõpra, kellest moodustati 12 võistkonda.

Kuigi võis arvata, et sarja üldvõitjas kahtlust enam pole, siis paraku täna päris nii ei läinud. Alati esirinnas olev FREDi tiim täna kõrges mängus kaasa ei löönudki. Finaalis võitis MAIRO võistkond (Mairo Padar, Ander Asur, Joosep Kivimäe) kõige napimalt 8:7 ANTS (Ants Järv, Kaivo Pullisaar, Risto Lillemäe, Alvaro Krasnov) tiimi. Kolmanda koha mängus oli omakorda 6:5 MARTEN (Marten Järvik, Mait Asser, Ervin Ranna) parem ELARI A võistkonnast. IV etapi tulemused.

Mairo tegi küll kõik endast sõltuva, aga Fredi suutis ikka niipalju pingutada, et edestas kokkuvõttes Mairot 2 punktiga. Põlvamaa KOSSUSARI 2014 esikolmik: Fredi Parker 65 punkti, Mairo Padar 63 punkti ja Ants Järv 59 punkti. Kokkuvõtte punktitabel.

Kokku osales sarjas nelja etapi jooksul 58 erinevat korvpallisõpra. Mängijaid oli erineva tasemega – alates kõige tavalisemast harrastajast, lõpetades Eesti Meistriliigas mängivate mängumeestega. Esimesed järelkajad sarjale olid positiivsed. Lootust on sama asi viia läbi ka järgmisel suvel. Kohe on algamas sügis ja aeg kolida saali. Edukat algavt uut hooaega kõigile!