Raskelt teenitud 3 punkti !

Posted on juuni 16, 2015

Raskelt teenitud 3 punkti !

Kolmas Rahvaliiga mäng toimus meil Otepääl sealsel Aedlinna väljakul. Vastaseks JK Pedajamäe, kellel tabelis enne tänast 4 võitu 4st mängust. Oodata oli rasket mängu. Mängiti 7+1 meeste arvuga ja seega väljak ka väiksem.

Esmalt oli mäng kokku lepitud 19.00. Selgus, et seal toimus noorte mäng ja sellest tulenevalt lükati pool tundi mängu edasi. See polnud veel siiski kõik, sest ka kohtunik hilines veel omajagu. Algus ei tõotanud head, jahedaks muutunud ilmale lisaks hakkas sadama ka vihma.

Lõpuks siiski mäng algas ja vihm õnneks lakkas. Vastased olid meist tehnilisemad (vähemalt mingi arv mehi) ja püüdsid algul palliga väravani driblada. Meie kaitsemehed olid tasemel ja seda ei juhtunud. Ka meil olid omad võimalused. Poolaja keskel tekkis olukord, kus hetkeks tundus, et läks raisku jälle üks võimalus. Paraku ebaõnnestunud söödu toimetas vastaste kaitse kuidagi tagasi Cristoferile, kes sattus üks-üks olukorda väravavahiga ja seekord suutis ka olukorra realiseerida. Asusime juhtima. Esimesel poolajal oli palju olukordi kui Allar mängis söötu vastase väravavahiga (väljak tavaliset palju lühem), aga sellest hoolimata oli meil isegi rohkem võimalusi skoori kasvatada kui vastasel.

Teisel poolajal üritasid vastased koguaeg, aga värava lähistele ei jõutud. Kauglööke tehti pidevalt, aga Allar oli tasemel ja kindlasti oli plussiks see, et värav oli väiksem. Aeg tiksus meie kasuks, kui vastased kõrge kaarega palle üle värava metsa kõmmutasid. Kuigi vastased üritasid pidevalt, siis ohtlikke väravavõimalusi oli meil isegi rohkem. Küll kõmmutasid veel Cristofer ja Üllar, korra käis pall Davise löögist ja kaitse rikošetist väravapostis, veel oli paar võimalust Kaarlil, aga paraku pall rohkem väravasse ei jõudnudki. 10 minutit enne mängu lõppu tuli meil veel üks mõru suutäis alla neelata, kui Cristofer vigastas jalga nii, et enam jätkata ei saanud. Paraku võib tal sellest traumast ka kogu ülejäänud hooaeg läbi olla. Siiski pidasime vastu ja saime oma hooaja esimesd 3 punkti raske tööga kätte – 1:0.

Täna oli meil mängul kohal 14 mängijat. Paraku kõik platsile ei pääsenud, aga ka pingil tuleb anda endast kõik ja olla valmis iga moment väljakule jooksma. Kiitus kõigile pingutuse eest. Ees on veel 5 mängu, loodame, et meil mehi jätkub ja võtame veel mõned võidud see hooaeg. Tabeliseisu leiad siit.