Sõbralikult teenitud punktid!

Posted on juuli 17, 2015

Sõbralikult teenitud punktid!

Kuigi kalendris on suvi, siis ilmad on väga sügist meenutavad. Järjekordne Rahvaliiga mäng leidis aset Valgas, kus vastasteks kohalikud Kuradid. Varasemalt selle võistkonnaga kohtud polnud. Võistkonnal oli enne tänast kirjas 2 võitu ja 1 kaotus.

Mängule sõit kulges läbi hirmsa paduvihma. Veel mõned minutid enne mängu kallas taevast päris korralikult. Aga imekombel jäid taevaluugid kinni ja ka päike tuli välja.

Mängu eel saime uudise, et kohtunik otsustas mängule mitte ilmuda täna. Mõlema tiimi nõusolekul otsustasime mängu pidada sõbralikus ja vastast austavas meeleolus, seega kohtunikuks Hr Fair Play. Kuna mängiti poolel väljakul (risti üle platsi), siis mängijate arv täna 6+1 ja mänguajaks 2x35minutit.

Mäng algas meie mõnigase domineerimisega. Olukordi tekkis mitmeid. Vastased said harva meile ohtlikuks, aga ka neil olid omad võimalused. Esimene värav sündis Davise söödust Tonile, kes peale palli omaksvõttu suutis selle väravavahist mööda toimetada. Võimalusi oli veel, aga poolaeg lõppes seisuga 1:0 meile.

Teisel poolajal üritasime vastaseid surve all hoida ja nende mängu ehitamise võimalused minimaalseks teha, mis ka õnnestus. Teise poolaja kümnendal minutil kõmmutas Davis karistusala joonelt peale, löök riivas Raini „pikka varvast“ ja oligi väravas. Värav märgiti siiski Rainile ja seisuks 2:0. Vahel muututi juba laisemaks ja ka vastased said võimalusi. Ohtlikumad tekitasime neile jälle ise. Allar oli siiski tasemel, sest soovis järgmiseks mänguks uusi kindaid. Selleks pidi täna seljataha jääma null. Mängu kulgedes said täna mänguaega kõik meie kaasas olnud 13 mängumeest. Kolmanda värava sepitsesid vanakoolimehed. Kõik sai alguse kui kaitseliinist tõusis rünnakule Dainis, kes suutis otsajoone äärelt teha tsenderduse värava ette, kuhu oli jõudnud end kinnitada meie igiliikur Gunnar ja oma pea nii säätida, et sealt pall tee ka väravasse leidis. 3:0 seis jäigi täna lõppskooriks. Vastased päästis halvimast täna nende väravavaht Aivo Akkus, kes tegi mitmeid suurepäraseid tõrjeid. Allar teeniski oma uued kindad – paar kaunist hüpet tegi temagi! Tänane mäng oli meil mängupildilt kindlasti üks parimaid.

Hetke tabeliseisu põhjal juhib Lootos FCR. Meil on  jäänud veel 3 mängu. Need peaksid kõik toimuma Tilsi staadionil, kuhu ootame hordide kaupa fänne jälle kaasa elama.