Hea hoog sai jätku

Posted on aug. 7, 2015

Hea hoog sai jätku

Eelviimases Rahvaliiga mängus kohtusime täna Tilsi staadionil Väimelaga. Kuigi mäng pidanuks toimuma vastase koduplatsil, siis saime kaubale mängida meie väljakul, aga pisemate mõõtmetega ja 8 mängijaga. Vastastel kohal 9 meest, meil 13.

Ilm oli palav ja veidi isegi lämbevõitu. Mängu alguses seadsime eesmärgiks hoida seljatagune võimalikult väikese skooriga. Kuna mängisime väikesel platsil siis tänane mängu kokkuvõte ei tule olukordade kirjeldusena, sest neid oli tõesti väga palju. Täna saime väga hästi mängu alguses käima. 2.minutil realiseeris Üllar peaga nurgalöögi. 3.minutil sai jala valgeks Davis. 9.minutil lõi Üllar teise värava. Seejärel näidati ilusat söödumängu ja Margus sai kaks rünnakut järjest skoorida. 15.minutiks oli seis juba 6:0 , kui oma esimese värava lõi Toni. 26.minutil lükkas Gunnar palli tühja väravasse. Vastastelgi olid mõned head võimalused, aga poolajale mindi seisul 7:0. Esimesel poolajal sai vigastada Sander, kes mängu enam jätkata ei saanudki.

Teise poolaja eesmärgiks võeti kaitses null hoida ja küll rünnak laabub iseenesest. Peale puhkust alustati taas hoogsalt. 47.minutil vormistas Üllar oma kübaratriki. Kaks minutit hiljem lükkas palli väravasse Dainis. 55.miutil lisas Toni oma teise värava. Seejärel oli mõnda aega rahulikum. Allar üritas põnevust mängu tuua, kui veeretas palli vastasele, et ise teha efektne tõrje. Vastaste väravale jäi kahel korral ette ka väravapost, seega ei saa öelda, et nad poleks üritanud. Lõpuks said jala valgeks veel Heigo ja Kaarel ning Üllar sai kirja ka oma neljanda värava. Lõppskoor näitas täna meie uut väravate rekordit 13:0. Ka Allar tegi rekordi, kui hooaja jooksul tegi juba kolmanda nullimängu. Ühtlasi on Allar väga head seeriat tegemas, kui 5 mänguga on tema seljataha löödud ainult 2 palli.

Tabeliseis on ülimalt põnev. Lausa viiel võistkonnal võib olla 15punkti (hetkel küll neljal). Meil seisab järgmisel nädal ees viimane kohtumine Kääpaga, kes pole veel kaotusi tunnistanud. Loodame tugevat kodupubliku abi. Täna oli selgelt tunda, et mängisime vastase kodumängu, sest tavapärane suur publikumass ei olnudki tribüünidel. Tänud siiski neile, kes kohale tulid. Viimasel mängul ootame aga suurt kaasaelamist.