Hooaja esimene võit käes!

Posted on juuli 12, 2017

Hooaja esimene võit käes!

Rahvaliiga kolmandaks mänguks tuli meil sõita külla Valga Semt&Welg võistkonnale. Teatavasti Tilsis lõppes kohtumine 3:3 viigiliselt. Midagi sarnast oli oodata ka täna.

Mängisime tunduvalt isukamalt kui varasemad mängud. Täna seisis väravapostide vahele esmakordselt ametlikus mängus Tamur. Kõigele vaatamata asusid vastased kauglöögist 13.minutil juhtima. Kauglöögid olid täna vastaste peamised üritused, sest värava ette nad väga ei pääsenudki. Õnneks peale sisse lastud väravat me jätkasime ja õigepea saavutasime ka edu. Esmalt liikus Davis keskjoonelt palliga värava suunas ning söötis palli ette Cristoferi suunas. Kuidagi läks see pall mööda nii kaitsjatest, Cristoferist ja kui ka väravavahist ilma kedagi puutumata – 1:1. Juba järgmisel rünnakul läks Allar lööma tagasipõrkuvat palli, kui väravavaht üritas kasti nurgast iga hinna eest väravasse tagasi jõuda. Allari löök oli kahjuks väravast täiesti mööda minemas, aga väravavaht lihtsalt tõrjus selle enda väravasse. 2:1 tulemusega poolaeg ka lõppes.

Teise poolaja algul meie õnn jätkus. Sanderi kaugelt löödud kõrge kaarpall maandus otse lati alla ja väravavahile püüdmatult. 61. ja 63.minutil tegid koostööd Allar ja Crisofer. Esmalt söötis Cristofer Allarile, kes väga täpse löögiga suunas palli väravasse ning veidi hiljem oli olukord vastupidine. Seis 5:1. Võimalusi oli veelgi. Teisel poolajal sai ka Tamur hiilata mõne väga osava tõrjega. Mängu lõpunumbrid tähistasid meie hooaja esimest võitu 5:1.

Hetkeks tõusime tabelis isegi teisele kohale. Järgmine kohtumine juba Tilsi staadionil 21.juuli reede õhtul 19.00, kui vastu tuleb alagrupi favoriit Räpina. Ootame kõiki kaasa elama!