Edukas nädal palliplatsil

Posted on juuni 29, 2019

Edukas nädal palliplatsil

Jaanipühad edukalt mööda saadetud, tuli naasta palliplatsile. Kuna alustasime oma hooaega teistest hiljem, siis oli vaja oma mängugraafikuga taas ree peale saada. See nädal mängisime 2 kohtumist.

Teisipäeval 25.juunil külastasime Elva kohalikku võistkonda. Sealt naasesime oma hooaja esimese võiduga. 3:1 võiduskoori vormistajateks olid selles mängus Mirko, Jürgen ja Marten.

Laupäeva 29.juuni õhtul võtsime aga Tilsi staadionil vastu külalisi Valgast. Staadionile oli kogunenud selle hooaja rekordarv kaasaelajaid – üle 30.

Hoidsime mänguplaanist kinni. Lasime vastasel palli vallata ja nõelasime võimaluse korral vastu. Esimesel poolajal skooris Cristofer kahel korral ja ühe tabamuse lisas Enri. Kuigi võimalusi oli nagu tavaliselt rohkemgi, siis poolajale mindi seisul 3:0.

Teisel poolajal suurendas kohe edu Cristofer. Seejärel saatis palli väravasse Marten. Enri oli õigel ajal õiges kohas ja suunas palli tühja väravasse. Viimase punkti tegi mõned minutid enne lõppu veel Darius. Teisel poolajal sai tööd ka veidi väravas Allar, sest eduseis uinutab ja kaitsetöö muutub lohakaks. Lõpptulmus täna ilus 7:0 võit.

Selle nädala võib igati kordaläinuks lugeda. Ees on ootamas veel kuus mängu.